Houtbouw op maat

Al jaren heb ik ervaring in houtbouw. Het ontwerpen, maken en plaatsen van schuren veranda’s tuinhuizen en meer. Ik zeg altijd dat als ik maar weet wat de klant wil en wat hij mooi vindt dan kan ik het maken. Voor het maken van een offerte vraag ik of je als klant naar ons toe komt. Dan kan ik laten zien hoe wij werken, welke materialen we gebruiken en hoe dit er dan uit komt te zien. In het gesprek is het vooral voor mij van belang er achter te komen wat de wensen van jullie als klant zijn en wat jullie mooi vinden. Aan de hand van voorbeelden laat ik zien hoe ik werk en welke keuzes ik daar in maak. Zeker ook gericht op jullie situatie. Als we elkaar passen kan ik vrijblijvend een gerichte offerte maken. Zo weet je als klant precies wat je kunt verwachten voor welk bedrag.

Dealer van Pext (veranda’s, profielen en overkappingen)

Sinds kort zijn we dealer van Pext. We krijgen regelmatig de vraag naar bouwpakketten voor veranda’s, terrasoverkappingen en dergelijke. Pext is een bedrijf met verschillende modellen voor veranda’s,  carports, terrasoverkappingen en meer. Het bedrijf is daar zo op ingericht dat zij een mooi product voor een nette prijs kunnen aanbieden. Zo kunnen wij u als klant ook bedienen wanneer je op zoek ben naar een kant en klaar bouwpakket. Voor meer informatie kun je op de site van pext kijken. Binnen ons bedrijf zijn modellen aanwezig om te bekijken. Je kunt uitsluitend via ons als dealer bestellen bij Pext. Graag informeren we je hierover.

Douglas houten tuinmeubelen

Onze tuinmeubelen worden gemaakt van Douglas hout. Wij zagen zelf het hout en ontwikkelen ook zelf de modellen. We hebben een aantal standaard meubelen in ons assortiment. Maatwerk is eventueel mogelijk, dit in overleg. U kunt de meubelen bij ons komen bekijken. We hebben de meubelen op voorraad staan.

Winkel

Onze winkel aan huis is echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen We maken alle houten decoratie zelf waardoor we unieke producten kunnen maken. We hanteren naast de openingstijden het principe; op afspraak zijn we altijd open. Bel gerust om een tijdstip met ons af te spreken Evelien Popken 06 22341734 We hebben geen mogelijkheid om te pinnen.