Robuuste tuintafel hardhout (hergebruikte meerpalen)
  • Voordelige levering mogelijk
  • Eigen zagerij in Musselkanaal
  • Op maat gemaakt

Robuuste tuintafel van hergebruikte meerpalen

Ben jij op zoek naar een stoer / landelijk boomstam tuintafel dat erg duurzaam is? Dan is deze extra robuuste tuintafel van hardhout echt iets voor jou. Deze tafel wordt namelijk in onze eigen zagerij gemaakt van hergebruikte meerpalen. Daardoor heb je dezelfde landelijke en stoere uitstraling die je ook ziet bij boomstam tuintafels.

Hergebruikte meerpalen

Deze robuuste tuintafel met landelijke uitstraling wordt gemaakt van hergebruikte meerpalen. De meerpalen zijn gemaakt van een erg duurzame houtsoort dat ook wel Groenhart genoemd wordt. Het hout heeft een erg geleefde uitstraling. Hergebruikt (reclaimed) meerpalen hout kenmerkt zich door de duidelijke sporen die dit hout heeft uit verleden van dit hout. Bijvoorbeeld van oude bevestigingen en sporen van het bekappen. Op zoek naar een tuintafel met karakter? Deze tafel heeft het zeker.

De tafel op één van de foto’s is 2,50 meter bij 90 cm en heeft een bijpassende bank van 2 meter. Andere afmetingen zijn uiteraard mogelijk. Wij maken je tuintafel op maat. De prijzen van deze Robuuste tuintafel van meerpalen hardhout  zijn vanaf €750,- en een bijpassende bank is vanaf €200,-

 

    Vraag een vrijblijvende offerte aan

    Vul onderstaande formulier in of bel Evelien Popken: 06 22341734
    * Deze velden zijn verplicht