Houtbouw Tuinmeubelen Workshop en Winkel vanuit Musselkanaal

We zijn een klein bedrijf, met grote mogelijkheden. Wij, Erwin en Evelien Popken, werken samen in ons bedrijf.

Houtbouw

Het houtbouwgedeelte binnen ons bedrijf is vooral het werk van Erwin. Hij ontwerpt, maakt en plaatst de schuren, veranda’s, tuinhuizen en meer. Erwin heeft jaren lang ervaring in de houtbouw en wordt ook wel De Houtman genoemd. Als hij maar weet wat je als klant wilt dan kan hij het voor je maken.

Tuinmeubelen

Het hout voor de tuinmeubelen zagen we zelf. Dit maakt dat we geheel onze eigen modellen kunnen ontwikkelen en alles op maat kunnen maken. De meubelen maken we samen in onze werkplaats vanwaar uit we ze ook verkopen. We doen dit helemaal in eigen beheer en kunnen dus scherp blijven in onze prijs.

Winkel

Onze winkel aan huis is gevuld met gezamenlijke producten die wij in ons bedrijf maken. We kunnen hierin onze creativiteit kwijt en maken unieke producten. De winkel hebben we op dusdanige wijze verbouwd We hebben daarin ons idee over wonen en sfeer verwerkt. Het is echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Workshop

De workshops is echt de afdeling van Evelien. Ze geeft verschillende workshops in bloemschikken, creatieve workshops en kinderfeestjes. De workshops vinden plaats in een sfeervolle ruimte voorzien van een houtkachel, waar het gewoon een genot is om te zijn en lekker met je handen bezig te zijn. Als je in onze winkel komt zie je automatisch ook de workshop ruimte. Dus ben je nieuwsgierig geworden kom gerust een keertje kijken.

Zo vullen wij elkaar heel goed aan en hebben we een bedrijf waar we samen tot mooie producten komen.

Welkom Erwin en Evelien Popken