je eigen foto op hout maken workshop in gemeente stadskanaal

 

Workshop je eigen foto op hout zetten in Musselkanaal

Tijdens de workshop leer je een foto of afbeelding op het hout te zetten. We laten je het hele proces van begin tot eind zien en doen.

We beginnen met een afbeelding (die liggen voor jullie klaar) op het hout te zetten. Deze afbeelding kun je niet gelijk onthullen, vandaar dat je deze mee naar huis neemt en hem daar later gaat onthullen.

De foto die je mij gemaild hebt, deze zet ik van te voren alvast voor je op het hout. Deze heeft dan al een poosje staan inwerken en tijdens de workshop mag je de foto onthullen. Het is alsof je een cadeautje uitpakt. Door de vele ervaring die ik er inmiddels in heb, kan ik jullie de ins en outs vertellen voor een mooi resultaat.

De kosten van de workshop zijn 30,00 p.p.

Daarvoor heb je een compleet verzorgde workshop met koffie/ thee en wat lekkers. Je gaat naar huis met een eigen gemaakt product en een extra foto op hout die je thuis af kunt maken. Met een gemoedelijke sfeer in een mooie werkruimte een heerlijk uitje.

Opgave in dit geval gaat via de mail met bijgevoegd de foto die je op hout wilt zetten. Ik laat je dan weten of de foto geschikt is om op het hout te zetten. Opgave moet uiterlijk 2 weken van te voren binnen zijn. Dit ivm voorbereiding. Er is dan ook een afnameverplichting.

Een datum kan met mij in overleg, de workshop duurt ongeveer 3 uur en er is een minimum van 6 personen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul onderstaande formulier in of bel Evelien Popken: 06 22341734
* Deze velden zijn verplicht